ACCOUNTING MANAGEMENT – Kirjanpitopäällikkö

Accounting Management ja Chief Accountant eli kirjanpitopäällikköpalvelumme on suunniteltu yrityksille, jotka katsovat hyötyvänsä osa-aikaisesta kirjanpitopäälliköstä. Tarjoamme ammattitaitoisen palvelun ostopalveluna kustannustehokkaalla ja joustavalla palvelusopimuksella ja edullisemmin kuin suorassa palkkauksessa.

Yrityksen hoitaessa itse kirjanpitonsa oman henkilökuntansa toimesta, on vaihtoehtomme tällöin tarjota yritykselle kirjanpitotoiminnon johtamista eli vuokrakirjanpitopäällikköä. Samalla virtaviivaistamme ja tehostamme kirjanpitoprosesseja siten, että ne ovat yritykselle parhaat mahdolliset ja kustannustehokkaat. Näin yritys varmistaa myös sen, että tietotaito on kohdallaan ja viimeisin tieto on aina yrityksen saatavilla. 

Mikäli yritys on jo ulkoistanut kirjanpitonsa, niin tarjoamme tällaisessa tilanteessa vuokrakirjanpitopäällikön tilitoimiston taisteluparina toimimiseen esimerkiksi palkanlaskennassa, kuukausikirjanpidossa ja tilinpäätöksessä sekä toimimista yrityksen yhteyshenkilönä tilitoimiston kanssa. Varmistamme, että kirjanpitoprosessit ovat yritykselle parhaat mahdolliset ja kustannustehokkaat ja että viestintä yrityksen ja kirjanpidon palveluntarjoajan välillä toimii tehokkaasti ja täyttää yrityksen tarpeet.

Etu sinulle ja yrityksellesi on, että kokenut kirjanpitopäällikköpalvelumme on edullisempi ja joustavampi kuin kokoaikainen palkattu työntekijä tilanteessa, jossa kirjanpito on ulkoistettu. Samalla sinulla on mahdollisuus saada myös muita etuja ja neuvoja ammattitaitoisilta talousjohdon ammattilaisiltamme.

Mikäli asiakkaamme haluaa ulkoistaa itse hoitamansa kirjanpidon niin voimme tarjota tällaisen vaihtoehdon Tilitoimistokumppanimme toimesta.

Kirjanpitopäällikön titteli kertoo tehtävästä varsin paljon. Pääkirjanpitäjä ja kirjanpitopäällikkö on kirjanpidosta vastaava henkilö. Hän johtaa kirjanpitoa ja vastaa tilinpäätöksistä, tilintarkastuksista ja verotarkastuksista. Kirjanpitopäällikkö voi luonnollisesti johtaa myös ulkoistettua kirjanpitoa yhdessä palveluntarjoajan kanssa.

Voimme tarjota yritykselle myös palkkahallinnon tukea. Palkanlaskenta on yleensä ensimmäinen osa-alue minkä yritys ulkoistaa. Tarjoamme palvelua, johon sisältyvät yrityksen palkkojen hallinnointi- ja raportointipalvelu sekä yhteydenpito palkkalaskennan palveluntarjoajan kanssa.

Mikäli kiinnostuit edellä olevasta palvelustamme ja katsoisit sen sopivan juuri sinun yritykseesi niin ota meihin yhteyttä joko puhelimitse ja sähköpostilla tapaamisen järjestämiseksi.